Skip to main content
Tattoo Remoov – Salons in NL

Tattoo Remoov exclusief bij PMI

Wij van PMI zijn de enige in Nederland die de techniek van Tattoo Remoov mogen overdragen op Salons.

De Tattoo Remoov heeft een standaard PH-waarde. Al hoewel het onderstaande advies opgevolgd moet worden blijft de PH van de huid  hetzelfde. Er is geen ‘fibroblast’ vernietiging van de huid, dit houdt in geen vernietiging  van het bindweefsel en geen verstoring van de collageen. Onze techniek maakt geen gebruik van ‘thermal waves’ zoals bij een laser, hierdoor is de behandeling pijnloos.

Het proces is vergelijkbaar met een PMU-behandeling, echter gaat de naald niet in de huid, het ‘surft’ er als het waren over de huid heen zonder de huid te penetreren.

De Tattoo Remoov heeft een beige kleur en wordt op het behandelgebied geplaatst d.m.v. een permanente make up machine en een hiervoor ontwikkelde naald. De Tattoo Remoov vloeistof zal geleidelijk aan naar de kleur groen veranderen, dit komt doordat de vloeistof gemengd wordt met de pigmentstof/ inkt en het ijzeroxide die in de permanente make-up pigmenten zit.

De belangrijkste onderdelen van onze Tattoo Removal producten zijn de natuurlijke en cosmetische moleculen die niet gevaarlijk zijn voor de gezondheid of de huid.

Advies na een ‘Tattoo Remoov’ behandeling

Informatie

– Door het wondvocht (natuurlijke plasma) wordt na enkele uren een zeer dunne vlies gevormd op het behandelde gebied, dit zal op een natuurlijke manier loslaten, afhankelijk van het behandelgebied duurt dit ongeveer 5 tot 15 dagen.

– LET OP! Trek het niet vroegtijdig eraf, dit kan ernstige gevolgen hebben en leiden tot littekenvorming.

– Er kan minimale zwelling ontstaat door wondvocht.

– Zodra het vlies volledig los is, kan de huid rood of roze lijken, dit is geen litteken, dit betekend dat de huid nog aan het genezen is.

– Gebruik dagelijks de Scarcare gel voor de tatoeage en de ‘removal’ behandeling.

– Uw behandelaar zal u een ‘Healing Night’ removal product adviseren om te gebruiken. (Dit bij de behandeling van body tattoos).

– Personen die het vlies vroegtijdig hebben losgehaald of per ongeluk losgetrokken moeten tevens gebruik maken van de Scarcare gel voor de wenkbrauwen, lippen en lichaam.

>>>Download het volledige adviesdocument<<<

De Tattoo Remoov Salons in Nederland

9342
9343
9344
9567
9345
9346
9348
9394
9391
9353
9354
9355
9356
9388

Klik op de onderstaande kaart voor ‘Naam’ & ‘Adresgegevens’ van één van de salons

Tattoo Remoov techniek

De 'Tattoo Remoov' Techniek mag alleen door de bovenstaande Salons worden uitgevoerd

Geen Laser

Door middel van deze techniek, is de laser verleden tijd!

Professionals in PMU verwijdering

Alle bovenstaande Salons zijn gecertificeerd als professional in het verwijderen van PMU.

Geen pijn

Ervaar niet tot nauwelijks pijn bij het verwijderen van de tatoeage.