Basis opleiding Semi Permanente Make Up

Basis opleiding Semi Permanente Make Up

De Basisopleiding Semi Permanente make up biedt jou de mogelijkheid om de belangrijkste technieken op het gebied van PMU te leren.
Met de jaren mee is er in de Permanente make up wereld een hoop veranderd, waar vroeger vrouwen nog genoegen namen met een dun streepje bij de wenkbrauwen of een lip-lijn bij de lippen zijn de wensen en eisen nu hoger gesteld.
Het Permanente make up vak stelt steeds hogere eisen, de veiligheid van onze klanten en de kwaliteit van onze producten staan voorop.

Om zo goed mogelijk aan de verwachtingen en de wensen van de klant van nu te voldoen is het belangrijk om de juiste technieken en kennis te beheersen. Jij als saloneigenaar/specialist moet jouw klanten het beste kunnen bieden is onze mening om succesvol te zijn.

Door het voortdurend streven naar perfectie blijven wij de ontwikkelingen op het gebied van Permanente make up continue in de gaten houden.

Elwira Graczyk (de oprichtster) van PMI Rotterdam komt uit Polen en neemt graag de technieken uit de Oostbloklanden mee in haar aanbod voor de basisopleidingen, hierdoor kun je verzekerd zijn van een goede opleiding met telkens een aanbod aan nieuwe technieken.

Doordat onze kennis voortdurend in ontwikkeling blijft zal dat jou de mogelijkheid geven altijd up to date te blijven.

Niet alleen de technieken veranderen, uiteraard veranderen de producten waarmee gewerkt wordt ook.
De eisen voor het produceren van Permanente make up producten worden steeds hoger. De EU-richtlijnen dienen te worden gevolgd.
De pigmenten moeten voldoen aan de strengste normen en eisen die op grond van de Europese wetgeving worden gesteld. Dit betekent dat er geen gevaarlijke stoffen aanwezig mogen zijn in onze pigmenten en de naalden moeten volledig steriel worden geproduceerd.

Onze producten zijn goedgekeurd door de EU-wetgeving voor veilig Tatoeëren en voldoen aan de strengste normen en eisen.

PMI Rotterdam is de distribiteur van het merk Clinita.
Onze keuze voor de producten van het merk Clinita heeft te maken met het feit dat wij aan de strengste normen van de nieuwe wetgeving willen voldoen.
De algemeen directeur van Clinita (R. Molinaro) is een lid van de Europese raad van commissie voor veilig tatoeëren. Hierdoor is zij nauw betrokken bij alle ontwikkeling binnen ons vak en zijn wij verzekerd van veilige producten.

Tijdens de Basisopleiding PMU worden de belangrijkste technieken besproken en volledig uitgewerkt. Wij zijn van mening dat het niet goed is om te veel technieken in een Basisopleiding te leren, dit kan namelijk voor een hoop verwarring zorgen.
# Natuurlijk is je kennis uit te breiden met onderdelen zoals de eyeliner, lippen en microblading.

# Tijdens de Basisopleiding PMU leer jij niet alleen de belangrijkste technieken op het gebied van de wenkbrauwen, maar ook de belangrijkste technieken op het gebied van de eyeliner en lippen.

# D.m.v PMU kunnen er correcties aangebracht worden in de asymmetrie van het gezicht dit is een belangrijke toevoeging op je opleiding uiteraard wil jouw klant niets liever dan met 2 enigszins gelijke wenkbrauwen of gelijke ogen de deur uit.
Wij leren jou kijken naar je klanten en de juiste vorm van de wenkbrauw voor te tekenen, met onze meetpunten en tools creëer je in enkele minuten de ideale vorm dat past bij het gezicht, en /of de ogen van de klant.

Alle belangrijke aspecten die je kunt verwachten tijdens onze opleidingen op een rij:

Tijdens de opleiding leer jij:

Tijdens de opleiding leer jij:
 • Jezelf promoten
  Goede resultaat foto’s maken (dit is je reclame en de weg naar een succevolle toekomst)
 • Intakegesprek voeren, inclusief het opstellen van een goede intake formulier
 • Hygiëne/ GGD-richtlijnen
 • Basistechnieken Semi Permanente make up
 • De perfecte Schaduwtechnieken voor wenkbrauwen (Powderbrows)
 • De fijne haartjestechniek
 • Werken met en kennis van de verschillende naalden
 • Werken met en kennis van de verschillende kleuren
 • Het tekenen van de wenkbrauwen en de juiste haarrichting bepalen
 • Het vormgeven en voortekenen van de wenkbrauw inclusief theorie van de gezichtsvormen
 • Kleurenleer
 • Kleurenkennis van de huidtypes en het bepalen van de juiste kleur
 • Kennis van de huid en de huidtypes

Tijdens deze training oefen jij op:

Tijdens deze training oefen jij op:

Oefenmateriaal en echte modellen

Hiermee kun jij na de opleiding het belangrijkste aanbod aan je klanten bieden en weet jij zeker dat je met de juiste kennis aan de slag gaat.

Tijdens de training werk je niet met de producten uit je eigen starterspakket, deze dien je te bewaren voor je thuisstudiedagen. Je werkt met onze producten die wij beschikbaar stellen voor de training.

Wens je te werken met een eigen apparaat en/of neem je geen starterspakket af, dan dien je zelf zorg te dragen voor je eigen producten en naalden. Wij bieden je dan wel het werken met onze pigmenten aan tijdens de trainingen.

Informatie aanvragen