PMU Professional Remover

PMU Professional Remover

De PMU Professional Remover behandeling is onmisbaar voor iedere Permanente make up specialist.

Natuurlijk gaan we ervan uit dat je als PMU specialist vaardig genoeg bent om geen fouten te maken, maar we blijven mensen en ons vak gaat gepaard met handwerk en emotie. Het zou je maar gebeuren dat je aan het werk bent, je best doet om de behandeling zo mooi mogelijk te maken maar net dat ene haartje zet dat niet nodig was, of net die ene wenkbrauw iets langer hebt gemaakt dan de ander en de klant vind die korte wenkbrauw toch mooier.

Hoe ideaal is het dan dat je direct jouw misstapje kunt corrigeren, letterlijk kunt uitwissen? De PMU Remover kan jou ook helpen als jouw klant aangeeft de wenkbrauwen toch iets te donker te vinden, je kunt dan met behulp van de PMU Remover zeer eenvoudig de wenkbrauwen lichter maken en jouw klant alsnog met een tevreden glimlach jouw salon laten verlaten.

Jij als specialist krijgt altijd te maken met situatie waarbij het nodig zal zijn om ongewenste permanente make up van klanten die elders zijn behandeld te corrigeren. Ze komen bij jou voor nieuwe wenkbrauwen maar jij ziet dat het allemaal niet helemaal op de juiste plek is gezet door een andere specialiste? Wat doe je dan? Stuur jij jouw klant naar een laser kliniek met de hoop dat ze daarna wel weer terugkomen naar jou?
Waarom zou je dit risico nemen, jij kunt door een kleine investering te doen deze klanten onder jouw hoede zelf behandelen met de PMU Remover help jij jouw klanten door het oude resultaat te corrigeren en nieuwe wenkbrauwen te plaatsen.

Elke formulering van de PMU Professional Remover bestaat uit de hoogste kwaliteit natuurlijke ingrediënten. De formules zijn volledig verfijnd om de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende klanten tegemoet te komen.
De PMU Professional-Remover en de cosmeticalijn zijn grondig getest in het laboratorium en zijn in de hele Europese Unie geregistreerd en gecertificeerd.

De PMU Professional Remover is ontwikkeld voor uitsluitend ervaren pigmentisten.
Dit product kan zowel tijdens een permanente make up behandeling als op bestaande oude permanente make up worden toegepast, fouten die zijn ontstaan tijdens het pigmenteren kunnen eenvoudig worden gewist.

Deze training is inclusief GRATIS starterspakket goed voor ongeveer 20 klanten.
De PMU Remover is ontwikkeld op basis van 100% plantaardige bestanddelen en volledig vrij van zuren.

De cursus bevat:

De cursus bevat:
  • Theorie PMU Remover
  • Leer werken met de juiste naalden
  • Gebruik van de juiste handtechniek
  • De ideale houding voor het ideale effect
  • Oefen op model zodat je het eindresultaat reallife kunt zien
  • Voor Professionals

Opleidingleidsters

Opleidingleidsters
60416566_1152900421564383_9173763983469969408_n

Elwira Graczyk

In april 2012 besloot ik een eigen salon aan huis te openen met als doel mezelf te gaan verdiepen in het zetten van Permanente make up.

Shanna

Shanna Polderman

Ik heb een passie voor het optimaliseren van de natuurlijke schoonheid d.m.v. PMU.
Het is altijd mijn droom geweest om de mensen mooi te maken en te helpen.
Na een lange weg van het ontdekken en kennis opdoen over de permanente make-up heb ik veel misplaatste permanente make up gezien en ook gecorrigeerd.

Opleiding informatie

Duur: 1 dagen
Datum: Zie agendada
Tijd: 10:00 – 14:00
Modellen: 1 model
Max deelnemers: 5 per trainer
Kosten: €700,00
Starterspakket: inclusief
Lesmateriaal: inclusief
Certificaat: inclusief

Informatie aanvragen