Elwira Graczyk

Elwira Graczyk

Ik ben Elwira Graczyk.

In april 2012 besloot ik een eigen salon aan huis te openen met als doel mezelf te gaan verdiepen in het zetten van Permanente make up. 

 

Het idee dat ik mijn klanten direct resultaat kon bieden na een behandeling sprak mij erg aan. Ik vond het dan ook vanzelfsprekend om mezelf volledig te gaan richten op dit gebied. Mensen mooier maken en een goed gevoel geven, dit is wat mij dreef om telkens beter te worden en mijn doel te willen blijven volgen. 

 

Na een jaar een praktijk aan huis te hebben gehad besloot ik dat het tijd werd om naar de grote stad te gaan en daar mijn klantenkring uit te breiden. Toen ik in 2012 de deuren openden van mijn eerste pand met een kleine 30m2 aan de Stokviswater te Rotterdam, had ik nog steeds maar 1 uitdaging, dat was zo goed mogelijk worden in hetgeen ik doe en steeds een stapje vooruit te zijn op de rest.

 

Eind 2013 ben ik parttime aan de slag gegaan als trainster bij Ecuri Cosmetics en al snel werd dit mijn full time job. 

Omdat toen der tijd de trainingen nog beperkt waren en er weinig aanbod was betreft masterclasses, was ik voortdurend op onderzoek om de trainingen nog efficiënter en doelgerichter te maken. De gedachte dat er nog veel meer uit dit prachtige vak te behalen was en de trainingen veel uitgebreider konden leidde ertoe dat mijn ondernemersmentaliteit weer begon op te spelen. Na een goede tijd te hebben gehad bij Ecuri Cosmetics besloot ik weer mijn eigen pad te bewandelen.

 

Ikzelf kom uit Polen en de technieken uit de Oostbloklanden spraken mij enorm aan. Ik haalde hier mijn inspiratie uit om steeds beter te worden, maar ook om mijn trainingen op een andere manier te gaan verzorgen dan gebruikelijk was in Nederland. Doelgerichter, efficiënter en met pit. 

 

Nu 7 jaar verder mag ik mezelf nog steeds jong in het vak noemen, maar door het streven naar perfectie met maar één doel om vrouwen en mannen mooier te maken en mijn toekomstige leerlingen succesvol te maken ben ik inmiddels in het bezit van een mooi groot opleidingsinstituut en behoor ik tot een van de grotere opleidingscentra in Nederland. 

 

Samen met mijn geweldige team zijn wij sterk en vastberaden onze passie, kennis en kracht te delen met vrouwen en mannen die hetzelfde doel hebben als wij. Met trots werken wij met vele wereldwijd bekende artiesten en een geweldig merk zodat wij als opleidingsinstituut jullie alleen het beste kunnen bieden.

 

Ik hoop met ons aanbod, onze ervaringen, onze passie, onze kennis en onze krachten jullie als toekomstige en/of bestaande ondernemers te mogen inspireren zodat ook jullie een succesvolle onderneming kunnen gaan runnen of jullie huidige onderneming kunnen laten groeien. Want kennis en kracht is de sleutel tot succes!

 

Tamara Muniz Aparicio

Tamara Muniz Apariciok

Ik ben Tamara Muniz Aparicio en ik heb grote liefde voor het vak Permanent Make Up. Deze liefde en mijn kennis geef ik graag door aan nieuwe talenten.

Na mij jaren ingezet te hebben voor het bedrijf Ecuri Cosmetics, waar ik de opleidingen voor binnen- en buitenland verzorgde, ben ik een nieuwe weg ingeslagen.

Een jong bedrijf, uitgebreide opleidingen, hoogwaardige producten en de nieuwste technieken, brachten mij als specialiste ook weer verder in dit mooie vak.

Samen met mijn “oud” Ecuri Cosmetics collega Elwira Grazcyk, verzorgen wij met veel passie de opleidingen en masterclasses voor PMI Rotterdam.

Onze krachten wéér samen gebundeld om jou als cursist het beste te kunnen bieden!

Hopende om jou binnenkort in één van mijn opleidingen te mogen verwelkomen.

Shanna Polderman

Shanna Polderman

Mijn naam is Shanna Polderman,

Ik heb een passie voor het optimaliseren van de natuurlijke schoonheid d.m.v. PMU.

Het is altijd mijn droom geweest om de mensen mooi te maken en te helpen.

Na een lange weg van het ontdekken en kennis opdoen over de permanente make-up heb ik veel misplaatste permanente make up gezien en ook gecorrigeerd.

Daarom wil ik graag mijn kennis en ervaring doorgeven, Omdat ik het belangrijk vind dat iedereen die dit vak gaat uitoefenen de juiste opleiding krijgt.

Ik wil dat jij als onze cursist genoeg informatie in zowel theorie als praktijk meekrijgt zodat je je zeker kunt voelen in je werk en gelijk van start kunt gaan als een profi.