Opleidingsaanbod

Opleidingsaanbod

Wij leiden alleen serieuze deelnemers op. Wil jij een opleiding waarbij je met geringe kennis al aan de slag kunt dan verzoeken wij jou verder te zoeken naar een van de andere aanbieders.

Ons opleidingsaanbod is verdeeld in etappes van technieken. Zo kun je zelf bepalen hoe lang en wat je wilt leren. Wil je bijvoorbeeld jezelf inschrijven voor alleen de wenkbrauwen dan kan dat. Daarna kan je zelf bepalen hoeveel dagen je extra wilt afnemen om uiteindelijk de technieken te beheersen die jij wenst te kunnen.

Omdat wij uit ervaring weten dat het PMUvak niet eenvoudig is en kennis echt met de tijd wordt verkregen. Hebben wij besloten onze cursisten stap voor stap alle technieken te leren en niet alles ineens. Uit onderzoek is gebleken dat te veel informatie in een korte periode resulteert tot minder geslaagde resultaten.

Na de Basistechnieken te hebben geleerd kun je jezelf als specialist upgraden door masterclasses te volgen. PMI Rotterdam verzorgt vele masterclasses maar ook nodigen wij regelmatig bekende masters van over de hele wereld om jou optimaal te kunnen trainen tot volwaardig Master in PMU.

Voor ons als opleidingsinstituut is het belangrijk dat de toekomstige specialistes topprestaties leveren en zo vele klanten in hun salon kunnen gaan behandelen. Want hoe meer kennis je bent, des te beter je wordt, des te meer klanten je kunt behandelen.

Bij ons word jij beoordeeld op:

Bij ons word jij beoordeeld op:
  • Resultaat
  • Doorzettingsvermogen
  • Inzet
  • Motivatie
  • Aanwezigheid
  • Gedrag
  • Oplettendheid

Een kort voorbeeld;

Basisopleiding wenkbrauwen

Wenkbrauwen 2 technieken
Slagingscijfer tussen 0 – 5 zul je extra lessen (tegen gereduceerd tarief) moeten kopen om opnieuw een examen af te kunnen leggen.
Wenkbrauwen 2 technieken
Slagingscijfer tussen 5 – 7 zul je 1 brons ster ontvangen als dank voor je inzet en als blijk van goede prestaties.
Slagingscijfer tussen 7 – 10 zul je 2 bronzen sterren ontvangen als waardering voor jou inzet en erkenning dat jij bekwaam genoeg bent om jou klanten de perfecte technieken te bieden.

Na de Basisopleiding wenkbrauwen kun je je kennis verder uitbreiden door ook eyeliner en/of lippigmentatie lessen te volgen.

Bij het afronden van 2 technieken met de wenkbrauwen, 1 techniek met eyeliners en/of lippen. Ontvang jij jouw 3e bronzen ster. Hiermee kan jij aan jouw klanten aantonen dat jij als specialiste de basistechnieken op startersniveau beheerst.

Wil jij doorgroeien en zilver, goud en/of platina certificeringen ontvangen, waarmee jij jezelf uiteindelijk als Master kunt presenteren naar jou klanten toe?

Dat kan! Des te meer kennis je opdoet en des te meer technieken je beheerst des te hoger jouw rang in onze branche is.

Want wij weten dat

“Onze kennis is jouw sleutel tot succes”

Uiteraard willen wij jouw ontwikkeling graag volgen en jouw begeleiden naar een succesvolle toekomst als PMU specialiste, daarom ontvang je als PMI cursist altijd 5% korting op ons aanbod aan masterclasses.

Wil jij bij ons stage lopen om zo meer kennis op te doen?
Wij bieden meekijkdagen/stagedagen aan vanaf €150,- per 3 uur. Tijdens deze dagen bieden wij jou de mogelijkheid om bij ons achter de schermen mee te kijken, te leren en belangrijke extra kennis op te doen.

Informatie aanvragen