Elwira Graczyk

Elwira Graczyk

Elwira Graczyk (de oprichtster) van PMI Rotterdam komt uit Polen en neemt graag de technieken uit de Oostbloklanden mee in haar aanbod aan basisopleidingen, hierdoor kun je verzekerd zijn van een goede opleiding met telkens een aanbod aan nieuwe technieken.

De kennis die voortdurend in ontwikkeling blijft zal jouw altijd de mogelijkheid geven up to date te blijven.

Niet alleen de technieken veranderen, uiteraard veranderen de producten waarmee gewerkt wordt ook.

De eisen voor het produceren van Permanente make up producten worden steeds hoger de EU-richtlijnen dienen te worden gevolgd.

De pigmenten moeten voldoen aan de strengste normen en eisen die op grond van de Europese wetgeving worden gesteld, dit betekent dat er geen gevaarlijke stoffen aanwezig mogen zijn in onze pigmenten en de naalden volledig steriel moeten worden geproduceerd.

Onze producten zijn goedgekeurd door de EU-wetgeving voor veilig Tatoeëren en voldoen aan de strengste normen en eisen.

PMI Rotterdam

PMI Rotterdam

PMI Rotterdam is de distribiteur van het merk Clinita.

De keuze voor de producten van het merk Clinita heeft te maken met  het feit dat wij aan de strengste normen van de nieuwe wetgeving willen voldoen. Tevens is de algemeen directeur van Clinita (R. Molinaro) lid van de raad van de commissie voor veilig tatoeëren.

Tijdens de Basisopleiding PMU worden de belangrijkste technieken besproken en volledig uitgewerkt, wij zijn van mening dat het niet goed is om te veel technieken in een Basisopleiding te leren dit kan namelijk voor een hoop verwarring zorgen.

Tijdens de Basisopleiding PMU leer jij niet alleen de belangrijkste technieken op het gebied van de wenkbrauwen maar ook de belangrijkste technieken op het gebied van de ogen en lippen, mocht jij meer interesse hebben in het leren van de Microbladingtechniek tijdens jouw basisopleiding dan kun je de lessen van de lippentrainingen inruilen voor Microblading.

D.m.v PMU kunnen er correcties aangebracht worden in de Asymmetrie van het gezicht dit een belangrijke toevoeging op je opleiding uiteraard wil jouw klant niet liever dan met 2 enigszins gelijke wenkbrauwen of gelijke ogen de deur uit.

Wij leren jou kijken naar je klanten en de juiste vorm van de wenkbrauw voor te tekenen, met onze meetpunten en tools creëer je in een enkele minuten de ideale vorm dat past bij het gezicht, en de ogen van de klant.