Permanente make-up cursus

Permanente make-up cursus

Door een permanente make-up cursus te volgen bij PMI in Rotterdam maakt u zich de nieuwste technieken eigen voor het aanbrengen van semi permanente make-up. Het gaat dus niet om tatoeages, maar om technieken waarmee u schoonheidsbehandelingen doet die gedurende enkele maanden of soms 1 tot 2 jaar zichtbaar blijven. Veel vrouwen kiezen hiervoor om er op die manier voor te zorgen dat ze er altijd goed verzorgd uitzien zonder dat ze dagelijks heel veel aandacht aan hun make-up hoeven te besteden.

Welke vormen van permanente make-up zijn er?

Semi permanente make-up wordt vooral toegepast voor de wenkbrauwen, de wimpers en de lippen. Maar het kan ook worden toegepast om kleine oneffenheden zoals een moedervlekje weg te werken. Voor iedere behandeling zijn speciale technieken beschikbaar die u tijdens een permanente make-up cursus leert. U kunt deze technieken daarna direct toepassen voor uw klanten. Uiteraard leert u tijdens de cursus werken met de bij deze techniek passende materialen en producten.

Permanente make-up voor de wenkbrauwen

Mooie wenkbrauwen vinden steeds meer vrouwen belangrijk. Dit kan natuurlijk worden bereikt met een wenkbrauwpotlood, maar deze handeling moet dan wel vrijwel dagelijks worden herhaald. Een oplossing met semi permanente make-up voor de wenkbrauwen is een optie die steeds vaker wordt toegepast. Tijdens een wenkbrauwen opleiding leert u technieken toepassen zoals PMU en microblading. Hiermee kunnen de wenkbrauwen voor langere tijd worden gestileerd en verfraaid. De effecten zijn maanden tot soms wel een jaar zichtbaar, dit hangt mede af van het huidtype van de klant.

Een microblading cursus volgen

U kunt bij PMI in Rotterdam een microblading cursus volgen Tijdens deze cursus leert u de techniek van microblading toepassen. Hierbij worden kleine oppervlakkige sneetjes in de huid gemaakt waar vervolgens verf in wordt gedrukt. Hierdoor ontstaat een fraai gevormde en goed gekleurde wenkbrauw waarvan het resultaat langdurig zichtbaar blijft. Wel wordt aangeraden om de behandeling na ongeveer 2 maanden te laten bijwerken, om ervoor te zorgen dat de klant zo lang mogelijk plezier heeft van de microblading behandeling.

Leer de lippen van uw klanten mooier te maken

Tijdens uw beauty opleiding als schoonheidsspecialiste leert u uiteraard de lippen van uw klanten te verzorgen en mooi op te maken. Maar het kan natuurlijk altijd nog beter. Tijdens een masterclass lippen leren wij u hoe u met semi permanente make-up de lippen kunt stylen naar de wens van de klant. Soms zijn de lippen niet mooi gevormd of niet vol genoeg. Hier kan heel eenvoudig wat aan worden gedaan door een lijntje rond de lippen aan te brengen wat langdurig blijft zitten. Deze semi permanente lippen make-up maakt het vervolgens heel eenvoudig om lippenstift zodanig aan te brengen dat de lippen voller lijken dan ze in werkelijkheid zijn.

Welke opleiding voor het werken met permanente make-up  gaat u volgen?

Overweegt u een opleiding te gaan volgen om te kunnen werken met semi permanente make-up? Bij PMI in Rotterdam kunt u een keuze maken uit verschillende cursussen en masterclasses. Zo is er een powderbrow masterclass en ook een plasma pen opleiding. Voor welke training u ook kiest u kunt altijd rekenen op deskundige docenten die u de fijne kneepjes van de  specifieke techniek tot in de finesses bijbrengen. U kunt wat u heeft geleerd vervolgens direct in de praktijk toepassen voor uw klanten.

Schrijf u nu in voor een opleiding bij PMI Rotterdam

Als u uw keuze heeft gemaakt voor een beauty opleiding bij ons instituut, dan kunt u zich hiervoor direct inschrijven. U vindt alle informatie over de desbetreffende opleiding op de website. Heeft u nog vragen dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen zodat wij u meer over de desbetreffende cursus of masterclass kunnen vertellen. Wij zien ernaar uit u nieuwe schoonheidstechnieken te mogen leren.

Neem hier direct contact op

Volg ons ook op instagram

Opleidingleidsters

Opleidingleidsters
60416566_1152900421564383_9173763983469969408_n

Elwira Graczyk

In april 2012 besloot ik een eigen salon aan huis te openen met als doel mezelf te gaan verdiepen in het zetten van Permanente make up.

Shanna

Shanna Polderman

Ik heb een passie voor het optimaliseren van de natuurlijke schoonheid d.m.v. PMU.
Het is altijd mijn droom geweest om de mensen mooi te maken en te helpen.
Na een lange weg van het ontdekken en kennis opdoen over de permanente make-up heb ik veel misplaatste permanente make up gezien en ook gecorrigeerd.

 • Basisopleiding Semi Permanente Make Up Eyeliners

  Theorie
  Wimperrandintensivering
  Subtiele eyeliner
  Anatomie van het oog
  Esthetisch vormgeven
  GGD-richtlijnen (hygiëne)
  Contra indicaties
  Gebruik van de juiste naalden
  Gebruik van de juiste pigmenten
  Promotie en reclame (de juiste foto’s maken)

  275,00 / month for 4 months Aanmelden
 • Masterclass Physico-chemical parameters of PMU pigments

  ?Masterclass Physico-chemical parameters of PMU pigments. Een zeer intensieve nieuwe masterclass.

  Een bijzondere ervaring om deze unieke masterclass te mogen organiseren en een bijzonder onderwerp voor jou om te onderzoeken.

  Ik…

  600,00 In winkelmand

Informatie aanvragen