Permanente make-up training

Permanente make-up training

Een permanente make-up training stelt u als schoonheidsspecialiste in staat om de nieuwste technieken voor het aanbrengen van semi permanente make-up aan te bieden aan uw klanten. Deze technieken maken het mogelijk om bepaalde schoonheidsbehandelingen uit te voeren die een langdurig effect hebben. Het gaat hier niet om tatoeëren, maar om het op verschillende manieren aanbrengen van semi permanente make-up die een effect heeft dat enkele maanden tot soms wel 2 jaar zichtbaar blijft. Steeds meer vrouwen hebben interesse in deze technieken waarmee zij het dagelijks verzorgen van hun make-up een stukje makkelijker kunnen maken.

Wat u leert tijdens een permanente make-up opleiding

Een beauty opleiding stelt u in staat om de nieuwste technieken toe te passen bij uw klanten. Het gaat bij PMI Rotterdam dan vooral om het aanbrengen van semi permanente make-up. Dit is geen tatoeage techniek, hiervoor zijn andere opleidingsinstituten, maar het betreft technieken waarmee pigment in de huid wordt aangebracht die een effect heeft dat enkele maanden tot soms wel twee jaar zichtbaar blijft. Het wordt vooral gebruikt voor de wenkbrauwen, de lippen en het wegwerken van ontsierende pigmentvlekjes in het gezicht. Veel vrouwen vinden het fijn om semi permanente make-up te dragen omdat het de natuurlijke uitstraling ten goede komt.

Technieken leren voor de wenkbrauwen

De wenkbrauwen zijn een dankbaar object voor permanente make-up. U kunt hier bijvoorbeeld microblading toepassen. Dit is een techniek waarbij met een vlijmscherp mesje kleine oppervlakkige sneetjes in de huid worden aangebracht in de wenkbrauw. Hierin wordt vervolgens pigmentverf aangebracht. De behandeling zorgt voor kleine korstjes omdat de huid immers licht wordt beschadigd. Maar deze korstjes vallen snel af en daarna wordt het resultaat zichtbaar. Dit kan wel een jaar blijven zitten. Klanten die deze behandeling kiezen wordt aangeraden om na ongeveer 2 maanden de wenkbrauwen te laten bijwerken. Een microblading cursus kan uw schoonheidssalon flink wat extra klanten opleveren.

Andere opleidingen voor verfraaien van de ogen

De wenkbrauwen kunnen ook met PMU techniek worden behandeld. Dit is een andere manier waarmee extra pigment in de wenkbrauwen wordt aangebracht. Dit kan  bijvoorbeeld effectief zijn voor mensen die vanwege een pigmentafwijking zoals albinisme geen kleur in de haartjes van hun wenkbrauwen hebben. Maar ook vrouwen die hun wenkbrauwen van nature niet mooi of niet vol genoeg vinden kiezen voor deze behandelmethode om er weer stralend mooi uit te zien.

Een masterclass lippen volgen bij PMI in Rotterdam

De lippen zijn voor veel vrouwen erg belangrijk. Het is het onderdeel van het gezicht, naast de ogen, waar direct de aandacht op valt. Als de lippen van nature niet mooi gevormd zijn of niet vol genoeg, dan kan semi permanente make-up uitkomst bieden. Er wordt een extra lijntje rond de lippen aangebracht met pigment, waarbinnen de lipstick wordt aangebracht. Hierdoor lijken de lippen voller, zonder dat er met botox of andere plastische middelen moet worden gewerkt. Het lijntje blijft langdurig zichtbaar en hoeft dus slechts enkele malen per jaar opnieuw te worden aangebracht of bijgewerkt.

Met welke beauty opleiding gaat u uw kennis uitbreiden?

Als schoonheidsspecialiste wilt u natuurlijk op de hoogte blijven van nieuwe technieken. Bij PMI in Rotterdam kunt u een breed scala aan cursussen en masterclasses volgen. Denk aan een cursus microblading en een masterclass powderbrow. Met onze wenkbrauwen opleiding leert u verschillende technieken om de wenkbrauwen te stylen. U vindt alle informatie over de beauty opleidingen die worden aangeboden op de website. Uiteraard wordt iedere cursus of masterclass begeleid door een ervaren docent. U kunt zich hiervoor online aanmelden. Als u nog vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op zodat wij u de door u gewenste aanvullende informatie kunnen geven.

Neem hier direct contact op

Volg ons ook op instagram

Opleidingleidsters

Opleidingleidsters
60416566_1152900421564383_9173763983469969408_n

Elwira Graczyk

In april 2012 besloot ik een eigen salon aan huis te openen met als doel mezelf te gaan verdiepen in het zetten van Permanente make up.

Shanna

Shanna Polderman

Ik heb een passie voor het optimaliseren van de natuurlijke schoonheid d.m.v. PMU.
Het is altijd mijn droom geweest om de mensen mooi te maken en te helpen.
Na een lange weg van het ontdekken en kennis opdoen over de permanente make-up heb ik veel misplaatste permanente make up gezien en ook gecorrigeerd.