Permanente make-up

Permanente make-up

Een cursus voor het aanbrengen van permanente make-up is erg populair. Dit komt omdat behandelingen voor het aanbrengen van permanente of semi permanente make-up steeds vaker worden gevraagd door klanten van schoonheidssalons. Vrouwen en ook mannen hebben minder tijd dan vroeger om een uitgebreide schoonheidsbehandeling te ondergaan. Door te kiezen voor permanente make-up wordt een mooi resultaat bereikt waar de klant lang van kan genieten. Daarom is het belangrijk als u een schoonheidssalon heeft dat u dit soort technieken ook kunt aanbieden.

Waar wordt permanente make-up toegepast?

Semi permanente make-up wordt vooral toegepast voor de ogen. U kunt een opleiding volgen om semi permanente make-up rond de ogen aan te brengen. Vooral de wenkbrauwen zijn erg populair, deze kunnen met behulp van PMU techniek of door middel van microblading worden gestileerd en op die manier langdurig mooi worden gemaakt. Steeds meer vrouwen kiezen voor een dergelijke behandeling.

Microblading is populair bij mannen en vrouwen

Na een microblading cursus kunt u deze techniek toepassen bij de klanten van uw schoonheidssalon. Microblading is een techniek waarbij met een klein, vlijmscherp mesje piepkleine sneetjes in de huid worden aangebracht. Hierin wordt vervolgens verf gedrukt waardoor de wenkbrauwen er voller uitzien of de vorm ervan kan worden aangepast. Deze semi permanente make-up blijft meerdere maanden zitten. Klanten die een microblading behandeling hebben laten doen wordt aangeraden om deze na circa 2 maanden te laten bijwerken om er op die manier nog langer plezier van te hebben.

Vollere lippen met permanente make-up

Mooie volle lippen, iedere vrouw droomt ervan. Maar niet iedereen is ermee gezegend. Daarom is er de mogelijkheid van permanente make-up voor de lippen. Er wordt dan een lijntje aangebracht net buiten de contouren van de lippen. Vervolgens kunnen de lippen met lipstick worden opgevuld en lijken ze daardoor wat groter. Ook kan op deze manier een klein littekentje bij de mond worden weggewerkt.

Volg een masterclass lippen om uw klanten optimale service te kunnen bieden

Door een masterclass lippen te volgen bij PMI in Rotterdam leert u alles wat u moet weten om uw klanten te kunnen voorzien van fraaie semi permanente make-up voor de lippen. Steeds meer vrouwen vragen hiernaar omdat ze bijvoorbeeld de contouren van de lippen willen laten bijstellen om zo een perfect gevormde mond te krijgen. Niet alleen celebs vinden dit belangrijk, maar ook vrouwen die minder in de schijnwerpers staan willen er natuurlijk goed uitzien. Goede make-up is daarbij van groot belang. Het kan het verschil betekenen tussen je onzeker voelen en zelfverzekerd door het leven gaan. Wilt u uw klanten het gevoel geven dat ze vol zelfvertrouwen in het leven kunnen staan? Dan is een masterclass lippen en het toepassen van permanente make-up voor de mond een prima basis.

Met welke opleiding gaat u uw vakkennis optimaliseren?

Een basisopleiding tot schoonheidsspecialiste geeft u de mogelijkheid om uw klanten een breed scala aan behandelingen te bieden. Maar de technieken schrijden voort en de wensen van klanten veranderen. Om optimale service te bieden aan de bezoekers van uw salon is het dan ook belangrijk om de nieuwe technieken en trends op de voet te blijven volgen. Op die manier kunt u uw klanten er op hun mooist uit laten zien.

Een moderne schoonheidssalon kiest voor de nieuwste opleidingen

Een schoonheidssalon waar de klanten de nieuwste behandeltechnieken kunnen ondergaan trekt doorgaans de meeste klanten. Vrouwen horen van hun vriendinnen van nieuwe mogelijkheden en lezen erover in bladen of online. Als u in uw salon deze technieken kunt bieden, zoals powderbrow en behandelingen met de plasma pen, dan zal dat er zeker toe leiden dat u meer afspraken in uw agenda heeft staan. Laat u vrijblijvend informeren over het cursus aanbod bij PMI in Rotterdam en schrijf u direct in voor de opleiding van uw keuze.

Neem hier direct contact op

Volg ons ook op instagram

Opleidingleidsters

Opleidingleidsters
60416566_1152900421564383_9173763983469969408_n

Elwira Graczyk

In april 2012 besloot ik een eigen salon aan huis te openen met als doel mezelf te gaan verdiepen in het zetten van Permanente make up.

Shanna

Shanna Polderman

Ik heb een passie voor het optimaliseren van de natuurlijke schoonheid d.m.v. PMU.
Het is altijd mijn droom geweest om de mensen mooi te maken en te helpen.
Na een lange weg van het ontdekken en kennis opdoen over de permanente make-up heb ik veel misplaatste permanente make up gezien en ook gecorrigeerd.

 • Basisopleiding Semi Permanente Make Up Lippen (snel)

  Theorie
  Full lips techniek
  Anatomie van de huid van de lippen
  Esthetisch vormgeven
  GGD-richtlijnen (hygiëne)
  Contra indicaties
  Gebruik van de juiste naalden
  Gebruik van de juiste pigmenten
  Wetten en regels
  Praktijkgericht werken
  Promotie en reclame (de juiste foto’s maken)

  375,00 / month for 2 months Aanmelden
 • Starterspakket lippen

  Starterspakket

  Clinita pulse inclusief producten voor starters €2.700,- ex. btw afbetaling in 2 termijnen.

  ) } );